Noortje Veer Kunstenares

Wat anderen zeggen...

Lees hier testimonials over de werken van Noortje Veer

Met een echte “Noortje Veer” heb je een schilderij aan de muur hangen waar je de creativiteit van Noortje niet alleen ziet maar bijna voelt. Middels haar bijzondere schildertechiek en het gebruik van een prachtig palet aan kleuren lukt het keer op keer haar schilderijen tot een levendig en karakteristiek kunstwerk te maken.

Ze heeft een goed luisterend oor. Door haar inlevingsvermogen blijft het haar steeds weer lukken de wens van de opdrachtgever te vertalen naar een prachtig schilderij. Het tussentijds overleg en het betrekken van de opdrachtgever bij het creatieve proces naar het eindresultaat toe, heb ik steeds weer als bijzonder en erg fijn ervaren. Er hangen dan ook inmiddels meerdere werken van haar aan mijn muren. Het is iedere dag opnieuw een feest om er naar te kijken.
Patty van Rooyen
Wijk bij Duurstede

 

Het beste van mij voor het beste van jou’

‘Wie Noortje vraagt om een schilderij, krijgt een geheel georganiseerde reis naar zijn favoriete bestemming. Laagje voor laagje en iteratie na iteratie ontstaat jouw favoriete vakantieplek waar je tegelijkertijd kunt thuiskomen. En over thuiskomen gesproken… Noortje neemt in haar werk de tinten van je huis mee, de kleuren van je interieur en voegt heel verrassend elementen toe die symbool staan voor wie jij bent.

Ik ben heel blij met dit meesterwerk vol positivisme, warmte en eigenheid.

Dit werk is echt Noortje, en tegelijkertijd echt Eddy.’

Eddy Boom
Haarlem

marianne clough over noortje veer

“I met Noor 2009 in San Francisco  when she was on holiday.  I soon discovered her talent as an artist.  I truly love her work, there is something intimate, giving a direct connection with her work.”

Marianne Clough
San Francisco

noortje veer vrolijkheid

Jouw kwast brengt ons mee naar jouw hart en ziel! Hoe jij met jouw sprankelende persoonlijkheid herinneringen op een vrolijke manier neerzet is magisch en een eyecatcher in elke woonkamer of bedrijf!

Erika Ferkranus
Laren

F445C59A-7EE4-4FA2-97AA-0EB40882358B-1

Noortje heeft onze overleden kat Goofy zo treffend weergegeven, heel ontroerend. Met haar eigen herkenbare stijl en gebruik van prachtige kleuren weet Noortje altijd de juiste snaar te raken. Een onmiskenbaar talent!

Jacqueline Massink
Wijk bij Duurstede

Heb ik je interesse gewekt? Laten we kennismaken